+46 (0) 732 050 999 info@kitchenhack.se

KitchenHack AB

En del av Danmarks enda rikstäckande kedja – OK Køkkenrenovering Danmark A/S – din garanti!

OK Køkkenrenovering Danmark är en rikstäckande kökskedja, som grundades 2008 av de två partnerna Ole Jensen från Aalborg och Harry Brogaard från Vilsund. Kedjan övertogs den 1 januari 2021 av Sander Gruppen A/S, vilket kommer att säkerställa en fortsatt god tillväxt.

Konceptet var helt nytt på den tiden. Det bygger på att byta ut dörrar, lådor och bänkskivor i köket och badrummet snarare än att riva hela kök eller badrumsmiljöer och bygga nya från grunden. Det visade sig snabbt vara en framgång som fortfarande växer och bara blir mer populär med tiden.

 

16 distrikt över hela landet

Idag har OK Køkkenrenovering Danmark försäljningsavdelningar i Danmark, Grönland, Färöarna, Tyskland och Sverige.

Med mer än 30 OK -experter som alla har ett förflutet som antingen hantverkare, köksförsäljare eller liknande, de är välklädda för att möta kunderna och ge goda råd samt ansvara för installation och renovering av kök och badrum.

Ingen av avdelningarna har en fysisk butik eller utställningslokal, men alla OK-experter har en välutrustad försäljningsvagn som de kör ut till kunderna i. Här träffar de kunderna i sin egen köksmiljö, där kunderna lugnt kan se exempel på dörrar, lådor, bordsskivor etc.

Total marknadsföring och inköp

Kedjan marknadsför sig själv och köper kollektivt – och detta ger stordriftsfördelar till glädje för kunder, som kan känna det i priset.

Det är renovering av kök, grovkök och badrum samt försäljning av nya garderobsdörrar, som är huvudverksamheten – men om du vill ha ett helt nytt kök, grovkök, badrum eller skjutdörrsgarderob, då kan KitchenHack leverera och installera det också.

Vår rikstäckande TV -reklam i Danmark

Jag skulle vilja veta mer!