Vad säger kunderna?

Vi har precis haft besök av snickaren Morten Morell som på mycket kort tid satte upp våra nya lådfronter på våra badrum. Bra resultat, vilket vi är mycket glada över. Nu vågar vi beställa dörrar och lådfronter till köket och tvättstugan 😊

Vh Per och Lene, Sæby

Lene kronborg

Vi har fått vårt kök renoverat.

Det var ett nöje och vi är mycket nöjda med de nya lådorna och dörrarna.

Tack för bra behandling.

Søren Holm

Nu 1 år efter min köksrenovering njuter jag varje dag av att se mitt ”nya” kök. Jeg kan varmt anbefale ok køkkenrenovering. Det er til en fornuftig pris, god, venlig og topproffesionel betjening, og det hele ordnes den samme dag.

Steen Thomsen, Vallensbæk

Mycket nöjd med både konsultbesök och utförande av arbetet

Högt rekommenderad

Leif Hvam

Bedsted Thy

Leif Hvam

Vi er superglade for vores nye køkken og bryggers. Det er renoveret i gammel stil, som passer lige til vores lille idyl på landet. Vi har fået en fantastisk god service af både Svend Aage og montørerne Jesper og Wilhelm. Finish og kvalitet er helt i top. OK køkkenrenovering kan varmt anbefales !!

Inger-Lise Krag

  1. 3 /9 2020. Har vi haft det stora nöjet att renovera vårt äldre kök och grovkök. Och vi måste säga att det har blivit otroligt vackert. Ser fram emot det varje dag. 🙏🏻 ♥ ️

Tack för bra service och mycket trevligt arbete 👏🏼👏🏼👏🏼

Vänliga hälsningar.
karoline och Egon Fåborg ..

Karoline johansen

Vi har varit mycket nöjda med en svår uppgift att sätta in lådor i ett system med flerplattor i köket. Resultatet har varit kanonvackert, trots att det fanns många stenar på vägen för att få det att se allt gott ut. Trevligt humör, bra arbete, mycket välkomnande och personlig kontakt. Många fler av den typen av hantverkare !!! Stort tack för ett riktigt fint och effektivt resultat. Skulle gärna kontakta mig igen en annan gång om jag behöver hjälp av den typen.

Lone White
Sdr. Stänga
Årslev

Lone Hvid

Vi har precis fått besök av Kjeld och Lars. De ersatte våra bänkskivor med handfat i både köket och vardagsrummet.

Små läckra funktioner som en bordsskiva med en utskärning så att den kunde ersätta fönsterbottenplattan gjorde att vi bara fick respekt.

1000 tack för ett bra jobb och pricken över i: et är att kranarna nu också är installerade och vi har ett fint och exklusivt kök – och vardagsrum.

Vi kan starkt rekommendera OK Kitchen Renovation om du funderar på att ändra eller förbättra ditt kök etc. Det verkar omedelbart som om de inte har några begränsningar, tvärtom bara bra idéer (och gott humör).

Karin & Leif Dalby-Frandsen

Vi har fått vårt 30 år gamla kök renoverat med OK köksrenovering. Morten som försäljningskonsult i OKKR distrikt Sydjylland, besökte oss och tog mätningar den 20 januari och den 3 mars levererades och installerades köket med Morten som rephållare och Jacob som snickare och proffs.

Jacob började renoveringen exakt kl. 7.00 för att lossa den

gammal bordsskiva och kl. 17.30 var köket klart. Vi fick en ny bordsskiva med handfat och 3 nya skåpdörrar samt 28 nya lådor med mjuk stängning, som monterades och monterades samma dag.

Allt fungerar perfekt och med en fantastisk finish. Vi kan därför starkt rekommendera OK Kitchen Renovation.

Familien Duus, Sønderborg

Vordingborgsköket från 1972 hade gradvis blivit ganska misshandlat och varligt talat behövde det bytas ut trots målning på vägen.

En liten oansenlig annons från KÖKRENOVATION fångade vår uppmärksamhet.

Vi fick ett rimligt erbjudande, som vi utan tvekan accepterade mot en bankgaranti, så pengarna betalades ut efter avslutat arbete.

Själva monteringen genomfördes extremt professionellt av Lars Rudolph; en extremt trevlig och skicklig hantverkare från den gamla skolan.

Ett stort tack och beröm till företaget OK KÖKRENOVATION, som vi varmt kan rekommendera.

Asta Och Karl-Jørgen

Karl-Jørgen Rævdal

Stort tack för hjälpen med renoveringen av mitt något äldre kök från 1777.

Det vackra köksslottet med det rustika utseendet passar väl in i mitt charmiga lantkök både vad gäller stil och färg.

Trots att köksbordet från OK Køkkenrenovering tillverkades 2020 går det bra med mitt något äldre kök från upplysningen.

Eva Nüchel Petersen

Jeg har for nylig fået renoveret mit køkken og fået skydedøre på mine garderobeskabe. OK Køkken Renovering har stået for arbejdet, og det er udført til min fulde tilfredshed. Jag tackar både för deras vänliga och professionella arbete och jag kan varmt rekommendera OK Kitchen Renovation.

Helge Nordstrand Nielsen

Stort tack till OK Kitchen Renovation för trevliga och professionella köksrenovering. Jag är supernöjd med mitt ”nya kök” supersnyggt och till ett rimligt pris. Vänlig service hela tiden. Jag kan varmt rekommendera OK köksrenovering när du inte är det kompromisser om kvalitet.

Steen Thomsen, Vallensbæk

Fick mycket jobb gjort av dig, måste säga att i stort sett allt var super gjort, snabbt gjort och i perfekt skick än idag, bra jobbat!

Peder Madsen

Helrenovering av äldre kök med ny bordsskiva, dörrar, lådor, två nya skåp och sidobeklädnader. Fint slutresultat. Det fanns några utmaningar på vägen, men Ole Eskildsen löste dem flexibelt och till vår fulla belåtenhet.

Jan Kristensen

En professionell leverantör
Är mycket nöjd med resultatet.
Under en positiv upplevelse
Kvalitet och service är i toppklass

Erling jørgensen, 6400 sønderborg

Från det första draget en positiv upplevelse.

Från offert till färdigt arbete kan vi också bara berömas för professionellt arbete artig service.

Kell olsen

Vi har nya dörrar / skåp i köket i vår stuga.
Professionell vägledning av både Jan och montör.
Superfint kök, och då varade det bara 1 dag 🙂
Vi kan varmt rekommendera det.

Hälsningar Hanne och Jørgen

Hanne og Jørgen Giversen

En riktigt trevlig upplevelse att få köksluckor, lådfronter och bordsskiva ersatta av OK Køkkenrenovering. Slutligen har vi träffat hantverkare som håller vad de lovar och kommer och går som överenskommit vid beställning. Det har varit ett riktigt fint resultat, där det på eget initiativ gjordes lite extra av de små funktionerna och finishen jämfört med vad det var innan. Mycket trevliga medarbetare under försäljning, lantmäteri, utförande och leverans. Det var ett riktigt nöje och vi skulle definitivt rekommendera OK Kitchen Renovation.

Susanne Carlsen, Odense M

De bästa rekommendationerna härifrån. Mitt gamla kök renoverades och fick nya fronter, bänkskiva, nytt handfat etc. och resultatet har helt enkelt blivit så fint.

Så tack så mycket för det fina resultatet och för den goda vägledningen på vägen: o)

Astrid

Hej Rudolf & Keld

Tack för en superinsats, vi är mycket nöjda med köksrenoveringen.
Allt är gjort till 100% enligt överenskommelse!
Jag rekommenderar starkt att välja OK Kitchen Renovation.

Hans Erik Jeppesen

I oktober 2019 renoverade jag mitt gamla kök och tvättstuga. Stort tack till Morten, med bra råd. Det har bara blivit så supertrevligt och det fungerar perfekt. Kan varmt rekommendera dem vidare. Det blev allt på en dag av Morten och Heinrich.

Birthe Honnens

Vi har bytt dörrar och bänkskivor i köket och fått ett nytt handfat. Vårt kök ser ut som nytt. Verkligen ett bra jobb gjort på bara 2 dagar.

Heidi og Mads

Vi fick vårt kök renoverat av OK Kitchen Renovation. Otroligt bra service och ett mycket fint resultat. Vi gjorde ett avtal, kom överens om leveranstid och allt gick enligt avtalet – riktigt bra arbete och några mycket trevliga hantverkare – kan bara rekommendera OK Køkkenrenovering. Jag kommer igen när badrummet är nästa.

René D.

Vi har precis fått vårt kök renoverat, med nya dörrar, utdragbara lådor, fläktkåpa och nya handfat i köket och tvättstugan. Hela vägen har Ole gett goda råd och guidat med professionell expertis, han och montören har gjort ett bra jobb, vilket vi är oerhört nöjda med. Samtidigt var dialogen på vägen riktigt bra, så sammantaget har det varit en riktigt positiv upplevelse! Och det är ett riktigt nöje med ett funktionellt kök som är till och med trevligt😊

Lis Frantzen

Fick precis det snyggaste tvättstugan gjord

Snabbt och effektivt och bra inspiration

Det var klart och ställt upp på bara en dag

Älskade att arbeta och kom hem till ett hårt arbetande timmer som bara körde härifrån när det var fint och klart

Bara så läcker

Karen buch

En riktigt positiv upplevelse, kan definitivt rekommendera att använda OK Kitchen Renovation.

Fantastisk service

Tineke Oosterhof

Hej OK Kökrenovering.

Tack, för ett bra jobb, och ett helt problemfritt projekt, ett särskilt tack till Ole, för bra info och respons … även på söndag 😀

Tack för hjälpen,

Allan Berg. Vejle Øst

Supernöjd med vårt nya vackra kök, där det också har gjorts små fina detaljer, vi ser fram emot det varje dag.

Helle Andersen

Vi säger tack för ett bra jobb.

Knud Jørgensen

Vårt kök hade börjat spricka och vi funderade på om vi skulle ha nytt eller renovera. Vi tog kontakt med Kjeld Haldkjær från OK Køkkenrenovering, för att höra om möjligheterna. Han gav oss en riktigt bra guide samt bra idéer och input för vad som var möjligt. Allt var beställt och klart efter ganska många veckor, dit Kjeld och hans kollega kom och gjorde jobbet snabbt och mycket professionellt. Det har blivit fantastiskt vackert och framstår som ett helt nytt kök till ett bra pris och allt gjort i tid utan förseningar. Super lösning! Rekommenderar starkt OK Kitchen Renovation. Stort tack till Kjeld och hans kollega !!

Betina Kleven

Vi har två gånger haft besök av OK köksrenovering, först i köket och sedan i grovköket. Båda gångerna utfördes arbetet noggrant och professionellt av Kjeld Haldkjær och Lars Rudolph. Uppgiften löstes i tid, möten hölls och resultatet blev till vår stora tillfredsställelse. Rekommenderas.

Anne Knudstrup

Jag skulle vilja veta mer!