+46 (0) 732 050 999 info@kitchenhack.se

Så gör vi

– köksrenovering steg för steg

KitchenHacks-koncept
– sparar tid, pengar och miljö

Att renovera framför att kassera är ett snabbt, enkelt och billigt sätt att förverkliga sina köks- eller badrumsdrömmar. Genom att endast byta ut de synliga och rörliga delarna som luckor, lådor, diskbänk, fästen och handtag uppnår du ett fantastiskt och prismässigt oslagbart resultat.

Alltför ofta är det inte hela köket eller badrumsmiljön som är sliten och föråldrad. Varför då betala en massa pengar för att utbyta den fullt användbara grundstommen i köket eller badrummet, när en renovering och byte av till exempel luckor och gångjärn kan tillgodose dina behov mycket billigare – och minst lika bra?

Kök, grovkök, garderob eller badrum – monterat på 1 dag

KitchenHack förverkligar dina drömmar om ett nytt kök, bad, grovkök eller garderob
snabbt och oerhört prisvärt genom att endast byta ut de slitna, föråldrade och oönskade delarna – såsom luckor, lådor, vask och diskbänk.
Arbetet utförs på endast 1 dag!

Få ett nytt kök, tvättstuga, garderob eller bad på 1 dag

Med en köksrenovering får du långt snabbare ett färdigt resultat. Vi kan renovera ett kök, tvättstuga, garderob eller bad på endast en dag – och då är en renovering inte alls lika smutsigt och bullrigt som vid installation av ett helt kök eller bad rum från grunden.

Men önskar du ett helt nytt kök, tvättstuga, garderob eller badrum – sja, då levererar och installerar vi naturligtvis det för dig.

Inga dyra omkostnader

Hemligheten bakom vår framgång är att vi håller våra omkostnader nere, så att våra kunder endast betalar för den faktiska tjänsten och de varor de köper. Vi har inga dyra utställningslokaler och butiker, men kommer ut till våra kunder och hjälper på plats, eller i våra visningsvagnar.

KitchenHack är en del av Sander Gruppen A/S
gruppen, där vår danska avdelning heter OK Køkkenrenovering Danmark A/S

Jag skulle vilja veta mer!